ja, jag

är väldigt arg i dag. tänker på min söta skrivare som fick brist på papper, bläck och allmänt tjänande hållning mitt i utskriften av en artikel (40 sid). halva artikeln blir utskriven innan skrivaren börjar harkla sig. här blir jag så arg att jag i vredesmod RYCKER till mig laptopen för att slänga den hårt i sängen, den går liksom inte sönder om man står bredbent och slänger den emellan fötterna mot sängen. skrivaren ramlar ned från sin hylla och börjar “låta” eftersom den sitter fast i laptopen med kabeln. jag börjar leta efter papper i lägenheten medan skrivaren gör ljud och vill ha min uppmärksamhet. stör i bakgrunden, alltid när någonting stör i bakgrunden vill jag döda, då saknar jag dessutom impulskontroll. när “skit” pockar på min uppmärksamhet när jag under djup koncentration försöker lösa ett problem brukar jag slå mig själv i ansiktet. så skönt när det gör ont *älskar bdsm* not. fattar inte bdsm överhuvud, sexuella avarter vik hädan.

nu hade jag tänkt “skrolla” 40sid rival interpretations of market society på datorn!!!

Skrålla, jag är Diva Skrålla – gudinnan från liljeholmen. LV-väskor, smink och snabba bilar. drama, glamour och tårar.

tänker starta den bloggen i morgon.

2 Responses to “ja, jag”

  1. 1 Anonymous
    November 26th, 2009 at 22:17

    asså jag älskar dig så mycket ibland! Diva Skrålla HAHAHAHAHHA!

  2. 2 wingers
    November 27th, 2009 at 06:41

    kanske har du samma printer of death som jag? =/http://wingers.blogg.se/2009/november/printer-of-death.html

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80