Ligger här och kisar som en skeptisk hövding, men är bara väldigt trött. Har sorterat ur fem sopsäckar med kläder. Varför behöll jag den här? Bra att ha en rostfärgad skjorta men blir bara träslöjdslärare på mig. Jag sparar den ändå utifall :) Nu har jag i alla fall sorterat ut plagg jag ”mår illa av”, för de påminner mig om svettiga perioder. Vill ha glada kläder som är tysta och lugna.

Fick förresten mitt straff i dag för att jag ofta brukar göra lite solo-mys på lunchen. Gick som vanligt till min älskade betaltoa på medis, hängde av kläderna, satte mig ner i värmen och körde. ”Mitt i” lägger jag märke till små papperstussar på golvet, små blodiga pappe… och ba: vad i – kollar i sopkorgen, tomma SPRUTFÖRPACKNINGAR. stelnar och leker: absolut inte nudda nåt nu, eller röra sig öht. Utforskar försiktigt periferin om det är riggat med nålar någonstans, på toalettpappersrullen? Spolknappen? mer blodiga papperstussar i handfatet där det även ligger två fimpar., får panik och vill bara ut – ”måste torka”, men jag vågar ju inte röra mig! Då känner jag hur det sticker till i höger skinka. Jag kollar och inser

jag har suttit på en blodig kanyl som gått in genom huden.

Haha skoja nej, det hade varit too much men det hade faktiskt kunnat hända. Jag får aldrig utsätta mig för det där igen!!! Varför serverar jag mig själv så dåliga saker. Sätt dig och skit på tranströmerbiblioteket i stället? Freak

Comments are closed.