blogga

det är fredag i dag! *ler och skrattar*

vet inte vad jag ska skriva, är helt tom. eftersom jag arbetar med en mycket hemlig grej just nu (alltså världsrevolutionerande) är jag övertygad om att människor är mig på spåren, de vill ha patentet. dessa människor får inte hitta mig för då är jag körd.

nu blev det i alla fall lite spännande!

suck. näe, men annars sitter jag och dricker lite tropicana i morgonrock och kammar mina 4 hårstrån. stirrar tomt ut i luften och kammar.

i onsdags var jag, malin, rebecka, emma och typ olika variationer av killar på babasonic. har inte varit där på ca 5 år eller så. det var mycket barn där. man ser att det är barn när killar dansar någon “egen” slalomdans iförda tröjor och tjejer låtsas ha strumpbyxer, det är invecklat det där med att låtsas ha strumpbyxor. men det ser typ ut så. sen gick vi på afterparty. jag åkte hem därifrån och somnade 09.00, vaknade samma dag kl. 20.00.

om jag skulle plugga lite nu. ORKAR EJ *går till barskåpet*

2 Responses to “blogga”

  1. 1 Joan
    March 1st, 2010 at 17:45

    Att Babasonic orkar fortsätta existera förvånar mig somflyttade från Stockholm för sju år sen.

  2. 2 kkkkkåt
    March 9th, 2010 at 21:00

    de vill ju ba hångla

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80