Var det Zeus som uppenbarade sig en natt i form av ett guldregn innan han förförde nån. Japp

Här är rolig copy för guldfynd 1998 jag saxat ut och sparat i en klippbok

Prognos gällande fram till 1 mars:
Ett område med guldregn rör sig in över 116 utvalda platser i Sverige. Det blir betydligt mildare priser, upp till 50% lägre än tidigare. Efterhand minskar guldregnet
i omfattning och efter någon vecka är det troligen bara spridda skurar kvar. Landets övriga delar får kallt och mulet.

Jag skickade en klackring med guldbrev en gång, så va den värd 11k och jättevacker. Men vad ska man med smycken till, fattar inte. Jag är man.

en kaffestirrig grå dag sökte jag även jobb på deras kundtjänst, hahahahahahha hej vill du ha ett till brev utskickat till din folkbokföringsadress? Så går nån ”coach” där på golvet med glittrande gåvor runt halsen och tjatar, tjatar och maxlängden för ett samtal är 5 minuter det ska INTE ta längre! I dag sätter vi mål att hantera 80 ärenden kom igen allihopa nu gör vi vååååågen fy fan. Utbilda er, se bra ut eller nätverka. Helst alla tre. Jag ska nätverka mer, viktigt för mig att ha maximalt med inflytande, makt och skönhet i livet.

Guld spelar egentligen inte så stor roll. jag brunchade på le Lac och festade i vipen på noppes samma år jag sökte jobb på guldbrev. Hade väl 7800kr/mån från en timanställning på ett call center. Va fan, så länge man är rapp i käften och fattar nåt

Guld är inte allt som glimmar men är väl det mest materiella vi har. Så tydligt zeus väljer just den förklädnaden vid inträde i de dödligas värld, när det är dags att förföra en prinsessa också. Jävla säljare..

Comments are closed.