kåta jerry

ååååh tråkigt att blogga!!!

jag har kollat genom klassliv på öppet arkiv. det e typ som en 2 timmar lång brevfilm och så HIMLA BRA!!! varje avsnitt är 11 minuter=perfekt längd. mina favoriter är: 1. “kåta jerry” som har en pool hemma och 2. millan som alltid “väntar på janne” och sprayar tillbaka rökrutan efter dumma skolan beslutat att ta bort den. lasse köpte en capriccosa och en fanta i går och därför måste jag köpa det i dag för det lät så himla gott!!! jag har alltid varit en vesuvio med fetaost-person. sak med pizza jag ej förstår: att dom envisas med att lägga på “riktiga tomater”. blir ju alltid bara en våt, skrynklig fläck som man avlägsnar varpå ett asdeppigt avtryck i pizzan uppstår. man ba “hej *lessen smiley*”.

sen kom jag att tänka på den unikt värdelösa sporten innebandy?? varför gör dom alltid den i skolan? hahahaha. gnissla runt i sportskor efter en vit boll med hål i. lär ju inte finnas nån typ officiella innebandy mästerskap landslag utan bara va en sån sport folk “i åttan” håller på med. jävla omogna p12or!!!! typiskt p12or att spela innebandy, gå på guldfynd och sånt. sedan är jag besviken på mitt wifi eftersom det inte räcker ut på balkongen så det tar alltid lång tid för skit att ladda vilket är såå stressande när man bara vill slappna av, röka och läsa nåt skönt. nu kanske jag låter arg men det är jag inte!! jag har nämligen framgångsrikt överlevt mitt livs största prövning: att leva på 1400kr över en helg pga. äckliga bankdagar. skramlade ihop 400kr i mynt som jag kastade ned i en pillerbruk och sen ba “körde jag”. fick låna 1000kr av mamma också… att öl kan kosta 72kr??

nu ser jag fram emot onsdag då jag ska på paradise hotels officiella fest med lisa. undra vilka kläder jag ska ha?? tänker typ ljusblå acnejeans och nån skjorta jag inte stoppar in i byxan. måste bara kolla alla avsnitt jag missat så det blir äkta spännande när dom korar vinnarna eller vinnaren

Comments are closed.