Dagarna går så fort och där mellan pellarraderna, längtans vågor gå som Edith södergran skrev. Till den färgfattiga våren med bruna kvistar och några läckert gula klickar ”tussilago” kommer xx fukk

Det är väl ändå rätt bra. I kiosken vid tuben sitter en man dag ut och dag in, under röntgenstrålar av klorin. Jag köper alltid en power king där. På lunchen går jag ibland till betaltoaletten på medis, sätter mig och äntligen får stänga dörren bakom mig. Mitt i livet sitter jag där och åldras, väntar, åldras

Angående dinosaurieskelett på museum har jag fått NOG. Helt klart fake, dom har satt ihop dom där trollen i museum efter eget tycke fr nötkreatur skelett, papper machee etc, såg väl jurassic park o tyckte det verkade tufft med större ödlor

Sen undrar jag varför ufon svävar över svenska kärnkraftverk, nåt på gång?

Comments are closed.