men vad fan

som vi alla redan vet är min störtsta skräck att bli tunnhårig. jag har kvar samma hårfäste sedan sjunde klass och en virvel uppe på hjässan… tills i går då jag tänkte göra en “sommarfrisur” och tog rakapparaten med såndär kam med olika lägen för att behålla en viss hårlängd. så vände jag apparaten åt fel håll och plötsligt kärvade det till och en massa hår ramlade ned på gölvet. jag tänkte väl typ “åh va sött” eller någonting annat idiotiskt för att det upprepades tre gånger innan jag hämtade hallspegeln och riggade en magic three – ansikte, huvud från olika vinklar och ser. att jag rakat. en kal fläck uppe på hjässan. att jag har en KAL FLÄCK… eller vänta, två kala fläck… TRE KALA FLÄCKAR. jag ser alltså i skrivande stund ut som 1. en ödla 2. alla andra djur på samma gång.

8 maj: rakade en kal fläck
9 maj:?

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80