En liten kåt blogg då innan sängdaxx

I morse var det rosa rand på himlen. Tänker på gryningen som baudelaire skrev om. Som huttrande skred fram i en klänning, rosa och grön

Vet inte hur man förstår ”grellotant” rätt men så var min gryning. Jag stod och huttrade, kanske darrade och det var rosa rand

Kläder: långkalsonger, Ralph lauren jeans, luvtröja, monclervästen, min ytterrock och det gröna var tunnelbanan eller drömmen om granskott

Jag försöker återkomma till franskan då jag nyligen fick en trave böcker i inflyttningspresent, så jag slår upp alla ord och försöker begripa nåt igen. innebörden av vissa delar blir ibland osäker/vagt konstnärlig till följd av luckorna. Jag läser Marguerite duras och typ alla mina kompisar tycker hon är överskattad. Jag tycker språket är lagom, passé simple

Sedan arbetade jag flitigt, satt över på lunchen, tog en rask promenad på söder och sen tillbaka till post-its, visitkort, nummer. Det är viktigt för mig att hitta fram snabbt och dyka ner i djupet. Därför frustreras jag av bländverk, irrbloss, återsken. Det där var faktiskt sista raden från Leif Krantz ”balladen om kråkguldet”. En vinjett skriven för en gammal barn tv-serie som slagit rot i mitt vattensjuka hjärta. Nej, tisdagar alltså. Jag rundade av vid fem och gick hem som vanligt

Söder är för övrigt kaos. Nån galning har börjat spela aggressiv bongotrumma utanför systemet på folkungagatan och ingen betalar för att han ska sluta och gå därifrån. I går åkte jag dessutom med en skeptisk hiss som ba ”ENTRÉ HALL!?”

Herregud. Till middag blev det ett gott glas vatten och en enkel frukt

Comments are closed.