solna

nu är det e ful igen *tittar mej i spegeln och suckar*
vet inte vad jag ska berätta om, eller jo: jag ska flytta! till solna. så skönt att slippa bo i eskilstuna eller va fan det här e. hoppar in i en tunnelbana efter 94 enheter vitt och lyckas ibland hamna rätt. jag har krupit på alla fyra som en gris och skrubbat smuts ur skåpen med trasiga knän. jag gjorde en s.k “på spåret” för några veckor sedan, dvs råkade vakna där, men vaknar hellre på spåret än ovanpå en flensfarbor i märsta med hemtelefon i sovrummet om ni fattar. orkar inte storify men det slutade gott med uppmärksamhet från ordningsvakter där jag kände mig som en stjärna i en sexnovell nån skrivit introt till och sedan tröttnat på. nu är det finaste uppesittarkväll med lasse kroner som alltid varit lika gammal och dom sjunger tänd ett ljus för jordens barn <333 det ser ut som att dom som medverkar i bild har handplockats på ett badhus och alla skrattar? kom att tänka på julafton när man va barn o nån ba "oouuh nu kommer TOMTEN!!!" som att det skulle va kinky typ! inte typ glatt "åh men titta! nu kommer tomten!" utan mer "farlig" vibe?? eller det kanske bara va i min psykfamilj hahaha, stämningen var som att en spöktomte skulle stoppa en i säcken och kn***a en till månen och tillbaka typ. saknar julafton 1993 då jag fick 34 paket! obs hade 3 syskon men va naturligtvis favoriten :-) nu måste jag dricka vatten så jag är fin i helgen. hur bra att dom allergiska röda dagarna vi alla hatar sammanfaller med helgen? godnatt

Comments are closed.