en sak som gör mig galen är att pentagon nu släppt ufo videor (alltid vetat ufo är sant) och folk envisas typ “men det är drönare med geopolitiska intressen i syrien”. måste hata livet något så oerhört, kan aldrig känt lidande. det inser man ju med åren att såna sura ute i samhället aldrig känt förtvivlan och desperation. ingen kommer ju göra livet roligt åt mig, det måste jag sköta på egen hand. dom tänker väl det ska komma “en flickvän” och jonglera, tappa saker och trilla på ändan. iofs var mitt ex alltid glad och vet inte hur mycket lidande han känt. nej, det håller inte. jag tycker i alla fall vi ska glädjas över att rymdvarelser besöker oss. välkommen. som någon skrev är det väldigt udda att pentagon väljer att släppa videorna nu, när folk bara sitter hemma och surfar, nånting större är kanske på g..

Comments are closed.