lilac wine

måndag, dåligt:

– blev pissnödig av kaffet, det blåste i ansiktet och när jag tog i ansiktet ramlade det ned vitt skräp i knät

– kände hur lökfen kom på bussen och andedräkten, ja, den var ett gammalt surt brunnhål där valfritt kreatur gått och dött

– har inte handlat någonting, bortsett från kaffet (som jag pissade ut) och cigg som jag fimpade ute i krukan.

måndag, bra:

– har läst böcker i 8 timmar i sängen

– älskar att ligga i sängen med dem böcker

en kul grej hände: jag gick runt i lägenheten och drack ur en vattenflaska, sedan kände jag mig astöntig… tänkte typ att jag “lunkade runt och drack fett gott vatten ;P” eller motsvarande.. gud, knäna guppade och skallen gick som en slagborr, så jag slutade med det!

och överallt VILL döda ting mig saker… institutioner, datorer, teven, “abonnemang”, tv4 premium, comhem, bredbandsbolaget, spotify, sl…. i går på bussen satt jag och lyssnade på music på “hundsätet” och in flyger en gubbe som viftar med armen och visslar för att köra bort mig!!!! don’t emphasize the animal thing.. please. in kommer 2 barnvagnar, 2 hundar, 4 kassar, lill babs, en minyponny med styling “nattens krus”… nä, jag är såå trött nu. vet inte vad jag skriver…..

godnattttt

3 Responses to “lilac wine”

 1. 1 Anonymous
  October 4th, 2011 at 22:14

  vet du vad som har hänt med rebornmamman?

 2. 2 RRR
  October 6th, 2011 at 02:25

  Näää! Ingen aning! Hon snacka ju om att hon skulle stänga ned tidigare så d e väl d som har hänt :(

 3. 3 39-åringen
  October 22nd, 2011 at 16:28

  Jag är så sjukt imponerad av dig vem du nu är.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80