har så mkt energi nu på kvällarna. tycker om mitt jobb, kollegorna är trevliga och man pratar hela tiden. jag är typ 2,5 av 5 i social interaktion och en riktigt bra dag en stabil 3:a. i torsdags gick jag ut efter jobbet med inställningen jag var en filmstjärna från alperna och träffade en kille som åkte snowboard där. han följde liksom med mig hem och duschade och drack kaffe. efter att han gått gick jag och lade mig på sidan han sovit på i sängen och lyssnade på en låt. sen på fredag träffade jag mina två blonda väninnor för drinkar på balthazar. det blev riche och noppes sen. jag läser frankensteins monster just nu eftersom den utspelar sig i geneve som är mina drömmars stad. jag vill leva där i framtiden, för min barndomsvän – herregud, det är verkligen en barndomsvän, vi träffades nämligen i gymnasiet – hon bor där med sin kille och hon och jag har samma stjärntecken. när det närmar sig vår slår saknaden an som en spjutstorm, av att sitta och skratta på nåt vackert tak och titta på dom blå bergen. det får bli ett långsiktigt mål, först ska jag överleva fram till våren. har gjort ett moodboard för 2020 och skrivit: det blir kul! när man jobbar inser man hur mycket vänskapsrelationer betyder för ens välmående. att man kan chatta lite ibland, skicka en bra låt och liknande. jag har ju använt the secret till att göra små justeringar av mitt utseende, vilket även en väninna gjort och hon ändrade ögonfärg radikalt över en natt. när det pirrar i kronchakrat är man i kontakt med det gudomliga, vilket kan ske i mötet med ett vackert musikstycke eller en godhjärtad människa. nu litar jag på kraften, att den vill mig gott. ni vet när någon med ett fast handlag styr en genom salongerna och säger man är oerhört vacker, så känns det nu

Comments are closed.