vad bra succession är. vill alltid ligga minst ett år efter med “sånt, vill ju ogärna röra nåt alla e helt !!! över. men sen när staden ligger i drivor och nån kvarglömd turist, försedd med spjut och INKA trosa raglar fram i mörkret, som anländer för tidigt, för det är september och sommaren är över.. ja, varför inte? kan inte släppa tanken på att en polsk brandman faktiskt lämnades kvar efter “bränderna” och fortsatte in i skogarna, i en ny dräkt, efter hundratals utfall mot en blinkade radiomast och spjutkast mot månen. skogens natt är så full av rum. har ni inte varit med om det, att man åker första morgontåget och ser masterna på bergskrönen blinka i mörkret och en flackande “rand” av skog där under. vad skönt att jag är här inne? brukar jag tänka när jag ska sova. vad skönt att jag inte är utomhus och ska duka upp till en picknick nu :) somnar direkt

Comments are closed.