söndag

jag fräste “lill-gycklare” flera gånger i går. det var olika sorters “lyckliga” dansare långt ned i hierarkin med modefestsambitioner. vet ni, de kallar rush hour på ikea för mingeltid! största lögnen, man skulle shoppa sittandes i en plogbil. varenda anemisk ikeaunge med ingrodd dynga omkring munnen har föräldrar som ser just dem som unika, vilket känns så främmande. åkte pendeltåg, såg ett tält ute i en dunge bredvid en cykelväg.. i det här tisdagsvädret. det låg dyngsura tidningar och kassar utanför tältet, som en tävling i den mest obehagliga vyn. en tom, nedbränd kolonilott där ungar hade ritat på murkna träpaneler med sådan där “spray-färg”. jysk bäddlager. en lastbilsparkering!!

vet ni att den äldsta i emd är 28? hahaha, snacka om gubbrock. känns som att jag måste uträttat följande innan 28: doktorandtjänst, miljardär, jobbat inom pr hahaha, asså *lantis* snacka om att jag är en karikatyr av en människa som flyttat till sthlm från vischan. egenskaper: sur, elitistisk, obekväm med ytliga relationer, ibland rädd för spöken osv. jag undrar: varför måste det alltid i melodifestivalen mensskämtas med typ 17-åringar. ha roligt medan det varar, snart kommer du bli sur en gång i månaden och kroppen kommer börja växa. man ba eeeh, kanske fick mens och töttar i 6an som alla andra, jeeeeesus.

jag och pv handlar på ikea:

jag – ska man köpa ett överkast då..

pv – ja! så kan man först bada med nya badskummet och sen suge av på överkastet

jag – ska man bara ligga där med röven mot tyget då eller?

pv – ja, alltså man behöver ju inte ligga alldeles tryckt mot överkastet med delad röv och gnida

jag – hmmm *plockar ned överkastet från hyllan*

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80