nu

när jag har tråkigt brukar jag ställa in alarm på mobilen, alltid ett halvår framåt i tiden. jag kompletterar med en anteckning i vilken jag redogör för min nuvarande livssituation. bara för att när väl alarmet ringer, och jag läser, framstår dåtiden som underbar!!!!! den är ju reducerad till text. vill inte leva i dag, vill leva i går och i morgon. klarar inte av NU. ska säga det på arbetsintervju: klarar inte av nu. skiter i nu, hej du.

jaha, min pv har inte kommit hem än, misstänker starkt att han har en dark and stormy otrohetsaffär med valfri stjärtslyna. antingen en ödle-slyna eller barn-slyna. det lutar åt det senare. och att han rationaliserar sitt beteende med att JAG är “knäpp och jobbig”. men ofta liksom, man är inte otrogen mot.. det här *visar mig i spegeln*

läs:* fortsätter stirra ned i skogstjärnen*

i dag var det förresten två barn tillhörandes vitt skilda familjer som kallades “moa” inne på mcdonalds. först ett barn inne i matsalen, sedan ett till vid kassan! wild.

nu ska jag ta en sista nattrök!

3 Responses to “nu”

 1. 1 Tommie
  March 5th, 2010 at 00:14

  say what!!!!!!! JAG OCH MALIN RÅKADE UT FÖR VÄRSTA MOA-HÄRVAN UTANFÖR MITT HUS OCKSÅ!!!

 2. 2 RRR
  March 5th, 2010 at 08:46

  allt är pillas fel!

 3. 3 Anonymous
  March 7th, 2010 at 15:28

  den här bloggflytten är ingen förbättring. man måste göra fler tangenttryckningar här.

  jaså, pv slafsar runt i andra hål. eventuellt. ska du inte straffa pv?

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80