ambient

på vintern är det snarare festa FRYSA maila. jag sitter och lyssnar på enya, hör aldrig skillnad mellan enya och brian eno.

haha. minns ni när man kunde få tillgång till en hotmailadress genom obegränsat antal gissningar på säkerhetsfrågor av typen: “vad är din favoritfärg”. i 6an var hotmail riktigt hett och alla i klassen hade ett konto. jag hatade ca 79% av klassen och hade gissningsfest framför compaq-datan eftermidddagarna i ända. vid ett tillfälle hade en kille i min klass blivit tillsammans med en tjej i parallellklassen, alla sprang omkring och typ dyrkade deras förhållande, vilket jag inte orkade med, så jag gick in på hans konto och skickade ett mail till flickvännen. jag skrev: “jag vill INTE va tillsammans med dig mer, du är så störig”. dagen därpå i skolan, asså, vilket drama!!! det var tårar, skrik och förvirring. det var ett hönshus. då kände jag mig levande, för första gången på riktigt länge!

mvh/sadist i 6an

hööö…….. har pluggat i dag. handlade lite skit på stan, örfilade lite plagg och slängde fram kortet i kassan. sedan köpte jag en take away-kaffe och fotade mig själv när jag hade den i handen dååååååå. har insett vad jag verkligen avskyr när det gäller typ mjukvara, internettjänster etc: när det är mkt skit- och störgrejer. vill inte ha någon ful homeruta när jag loggar in på mailen där man kan se vilken temperatur det är. eller typ RADIOKANALER i program med bilder och interaktivt “klick”webb, podcast snekaers hattar blabla när det ENDA man vill göra är 1 sak. bara 1 sak, typ kolla mail. jag vill aldrig göra 10. jag blir inte sugen på att göra 2 saker bara för att de finns tillgängliga i ett fult, tungt program, eller på en “ryckig” sida. snart kommer domedagen, vi lever i den yttersta tiden.

One Response to “ambient”

  1. 1 M
    March 4th, 2010 at 22:19

    jag sitter och lyssnar på eno. när jag gick i sexan var enya lite "arty" sådär. undrar hur jag kommer se tillbaks på den här tiden…

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80