blabla

avskyr att jag alltid innan ph råkar se 2 and 1/2 men i ca en minut. mitt ansiktsuttryck: orörligt. ingenting väcks till liv inom mig, inget. jag har inte gjort någonting i dag förutom att gå i snö. vet ni vad! snart är det FEBRUARI = bara 1 månad kvar till våren. minns en vår då jag var helt inne på tändargas, undrar med hur många enheter min iq sänktes pga. det.

kom på en sak. skulle bli skitsur om någon idiot skulle slänga ned mig i vattnet på skämt!!! skulle självantända och ett svampmoln av aska skulle sprida sig i poolen.

godnatt

One Response to “blabla”

  1. 1 Tommie
    January 27th, 2010 at 14:22

    2 och en halv män är det värsta som finns!!!!!!!!!!!! det är vedervärdigt!!!!!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80