hej kåtisar

har pluggat hela dagen. unnade mig en café au plancher (när man spiller ut allt kaffe på golvet) alldeles nyss. tog det som ett tecken och satte mig med böckerna igen. måste försöka förstå att antal timmar framför böckerna korrelerar positivt med provresultatet. man kan inte trolla sig till kunskap, tro mig, har redan försökt. var på zipper i går. gud vad det är nya lino, fast med fler sittytor där man kan sitta och betrakta alla runway walks emellan dansgolvet och döden. och ALTID är det nån som pruttar mig i fejan när jag sitter ned. ibland vill jag bara bryta mot vedertagna sociala normer, t.ex genom att försöka spåra doften och sedan skälla ut människan som hånat mig!!! ska anmäla mig til experiment i morgon. alltid så extremt tråkiga alternativ, typ “du ska spela ett spel i 90 min, sedan ska vi spruta in droger i dig så ska du spela det igen. för detta får du 15kr”

2 Responses to “hej kåtisar”

  1. 1 Hilda
    January 25th, 2010 at 17:04

    Var anmäler man sig till sådana experiment?(din blogg är i övrigt fet!)

  2. 2 RRR
    January 25th, 2010 at 17:13

    brukar finnas lappar uppsatta lite varstans på universitet. tack!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80