Vill bara skriva vad jag tycker om PH 2019. Det e 2 för långa killar som pratar bonde och ser fåniga ut. Over and out. Sen är det ”haydar” som .. jaa vet inte… Vore kul om dom slutade släpa in deltagare från ph hemsöborna edition 1754, måste finnas nån ny som vill festa på en sagolikt ökenpalats i vilda västern eller fattar inte var dom är ens? Saloon/INKA typ. Paow och emma går runt och dräller som det vore en söndagseftermiddag utanför malmen, blabla hör inte va dom säger,bla bla tappat hoppet helt typ. Vet exakt den känslan, dom vill bara inte gå hem typ. Jesper däremot är fantastisk. Jag brukar gilla dom korta killarna pga. Dom gör bättre teve helt enkelt. erica är också en fantastisk människa. kan ”relatera” till henne. Är exakt som henne (jag har också ett väldigt stort hjärta). Bella är kul, eller det skulle verkligen kännas ok om hon vann. Till sist har vi Majonäs flickan som också är ok, eller hon är faktiskt rolig ibland. Vad tycker ni? Skoja

Comments are closed.