u bury me

undra va man vill ha för begravning. har inga planer på att dö men kul att fantisera. jag vill nog ha en klassisk svennebegravning, typ spela den bette midler – the rose. jag älskar ju allt med ros! likvakan ska dras med ett grynigt 90-talsfilter, som att den är filmad inomhus i svag belysning. balkongdörren ska stå på glänt och såna breda, solblekta grå persienner ska nästan lyckas stänga ute en vy över snöhögar, gatlampor och nåt gult industriområde. sen en massa furu och aprikos på det och en cdväxlare med plats för 6 cdskivor. tråkigt att dö på vintern dock :S

att man ska dö. KAN INTE GREPPA att det finns ett datum jag ska dö på. va ska dom göra sen när inte jag finns?? ha kul eller?? ååååååh. vad är kroppen för bil man åker i? kropp och hälsa samt fordon är typ sämst intressen? alla lantisar ÄLSKAR sånt dock! haha  att va besatt i transportmedlet ist för resmålet. i ett globalt perspektiv e man ju dock lantis, trots att man rest till city? svår och tung insikt

i går gick jag inte ut, trots att det va fredag. var ute i onsdags nämligen och spelade skivor med dana på södra teatern. jag har lyckats avgränsa alkoholkonsumtionen till 2 dagar/vecka nu. visst att det fortfarande är mycket, compared to typ bosse 34 i lindköping, men helt ok i jämförelse med eventsthlm våren 2012. det var ganska illa haha, ons, tors, fre, lör. sen när jag var duktig: ons, fre, lör. 7 papp i veckan på att festa, happ. aaah tråkigt att prata om, men har inget annat att tänka på nu, förutom mitt arma transportmedel. vaknade i alla fall i torsdags med ångest. såg den skriet framför mig, men så bildgooglade jag den och jag ser typ 0% ångest i den?? ser bara en figur som vill därifrån! ångest för mig e att vilja ha mer. att bli förrådd och sen be om det igen. att aldrig tappa hoppet är en outhärdlig ångest. ja, ångest är sannerligen en individuell upplevelse och gestaltas blabla *random dumklausul*

nä, nu är det snart dags för vilda city babe att klä sig för begravning och hälla upp en 12:a g fucking t. ses

Comments are closed.