flowers

vill ha flärd i stället för grafer! vill vara ett flytande spöke, i stället för en tung kropp. känns som att jag rör mig i en hinderbana. vaggar fram, går in i möbler, klampar ned på knä och röker en cigg i dörrspringan. reser mig, stöter i stolar, lyssnar på ljudet av schampoflaskan som ramlar ned i badkaret. LÅTER JÄTTEHÖGT. sedan när jag duschar: vattnet är för varmt, slänger munstycket och säger “skit it då, jävla nolla” varpå munstycket lägger sig på rygg och sprutar upp vatten som förr eller senare hamnar på toalettgolvet. blir kränkt.

One Response to “flowers”

  1. 1 amanda
    December 29th, 2009 at 14:02

    hej du!!! jag och mina kompisar dyrkar dig och har startat en osund kult kring dig. på tolvslaget firar vi med att hojta FEST I FITTY istället för något sånt där om nästa år osv.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80