jag har gula gardiner hemma

hej fuckers! är deprimerad pga. olika saker

1. skolan. jag tvingas göra grupparbeten och jag hatar att arbeta med människor/i grupp. alla är nöjda och sävliga, som att det alltid finns lite tid för att slänga upp benen i soffan och “snacka”. VARFÖR????

2. min sömn. sover ca 2h/natt, drömmer om cigaretter som står och kallar mig elaka saker… vill inte gå in på detaljer men härom natten kallades jag för luder

3. att jag inte har dricka hemma! favoritdryckerna just nu är diet coke och pepsi MAX. när jag var yngre trodde jag pepsi max hette “pepsi SEX!” hahaha

4. beställde en bloggdator för 6000kr… sedan insåg jag att jag är 23 år gammal och att jag snart kommer vara död

5. att jag precis drack vatten ur ett glas som en gammal blomma stått och andats i. vattnet smakade som en kille jag sög en sensommarnatt i juli 2006.

dock bra saker:

1. har köpt två vita blommer i små, små vita krukor som står och ler inbjudande i mitt lilla fönster. men det enda jag ser i fönstret när jag kollar där nu är speglingar från insidan av lägenheten. det är sånt här som förstör mitt liv. när det aldrig blir fint. när allt är moln, disk och härjade människor på stan.

2. men ändå, en bra sak är att jag ska handla någonting i morgon på stan, kanske en penna, ett block eller varför inte en duk!!!!

min farmor ringde förresten i dag och sade med “fräck” röst: “hej det är lilla gumman”… min reaktion “…ok”

godnatt, sov gott änglar…

2 Responses to “jag har gula gardiner hemma”

 1. 1 pppppp
  September 14th, 2010 at 16:18

  grupparbeten, ja, här går man motvilligt i skolan för att annars är man “körd”, men inte räcker det med att bara sitta där och lyssna utan man ska bli inblandad i massa jävla grupper hit och dit! Och varje gång inser man att alla andra i “gruppen” är jobbiga och tänker fel.

 2. 2 emma
  September 14th, 2010 at 20:37

  “när allt är moln, disk och härjade människor på stan.”
  ibland undrar jag om du o jag är stjärnsyskon.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80