hell 666

tittade på drag me to hell, är livrädd för kåta tanty nu. ensam i lägenheten. sitter iförd grön, stickad tröja och munsår. min pv vill att jag firar jul hos hans föräldrar, som är ca 80 år. har druckit 2 latte, 1 vin och 1 öl i dag.

tänk vad hemskt om man blev psykotisk och började se en massa hemska saker!!!! tror dock inte jag är i riskzonen. är stabil. det ska ni veta, men det finns alltid en risk! alltid.

och ett stort tips: börja aldrig med anden i glaset eller tarotkort om ni inte vill bjuda andevärlden till bords. när man börjar så händer saker, det dunkar, knakar och skramlar nätterna igenom. förut lät min lägenhet som en trädkoja i snöstorm, varenda natt, det lugnade ned sig i juli.

det är nån film om bråkiga killar som blir stöttade av en “fadersgestalt” på teven, får en andra chans. fadersgestalten är ändå inte samuel l jackson. tänk om man vore den som bråkade, kan inte ens föreställa mig det.

One Response to “hell 666”

  1. 1 Anonymous
    December 22nd, 2009 at 22:10

    usch, detta påminde mig om det faktum att jag bor på bottenvåningen och att något freak närsomhelst kan titta in/ta sig in genom ett fönster! låser in mig i badrummet nu.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80