fick tillbaka provet och lade in det boken för att slänga det sen när jag kom hem pga. skämdes så mkt. vågade inte ens kolla, så glömde jag bort det och sen råkar jag se att jag fick A?? hahahah hela mitt liv är exakt precis så här hela tiden. har ångest över någonting som “kommer gå åt helvete”/gick åt helvete, klump i magen, svettas och är redo för terroristattack, kollar nödutgångarna, tar upp kortet 700 meter innan kassan, dubbelkollar saldot, känner mig tvungen att tänka på nåt töntigt jag gjort så jag ryser till av skam, undviker ögontakt i fönsterspeglingen i tbanan för att inte verka “intresserad”, hahaha så är allt lugnt. hela tiden. rape my fucking hole asså………den goda nyheten är: det försvinner aldrig. :D var man “så” vid 15 kommer man med stor sannolikhet förbli så hela sitt liv, ja till och med dö skräckslagen. finns studier på det. men lika glad för det e jag. då behöver man ju inte springa till psykologer och “försöka komma igång med träningen” etc.

Comments are closed.