fy faaaan

fuck me. hade precis en nära döden-upplevelse. står ute och blossar och känner hur det kittlar till på halsen. tänker “äh, det är bara nåt hår som fastnat i tröjan”. kommer in och går ner i lotusposition “vacker banan” framför laptopen. det kittlar till igen varvid jag kollar ner så hänger en gigantisk spindel i kragen. jag blir helt iskall. sen agerar jag bara. jag rafsar med handen och kastar den mot sängen samtidigt som jag skriker. jag är vanligen inte rädd för spindlar men den här va lika stor som en datamus med anorexia?? sedan springer jag in i vardagsrummet, smäller igen dörren till sovrummet och rycker i hela kroppen av äckel. två saker går inte ihop. att spindeln måste bort och att jag är singel. men jag tvingar mig själv att va fucking iskall, den får liksom inte göra barn och nät i sovrummet. “att leva med spindlar och nät” hade varit det slutgiltiga uttrycket för min dejt med värdighetens botten, så jag börjar leta efter en tidning att skyffla upp den med och ba.. “mitt i söder” räcker INTE. letar efter nåt motsvarande dn, innan övergången till tabloid, men så ser jag dammsugaren. jag hatar att döda insekter men nu finns faktiskt ingen annan utväg. så jag börjar leta efter spindeln med iphoneficklampan och dammsugarmunstycket i händerna. kollar under sängen. bingo, där går den runt och är “sexig” mot en bjälke, visar upp sig och håller på. så jag suger den. men det tar aslång tid innan den lossnar från bjälken och när den väl gör det släpper jag munstycket av spasmerna som uppstår av tanken att den åker förbi där inuti, nära handen. efter jag stängt av dammsugaren känner jag att den är alldeles varm och då tänker jag att spindeln håller på jättesnabbt därinne. att den fått en kick av att bli sugen och nu är all over the place med sina långa ben?? uuuh vill aldrig mer uppleva detta. måste bli ihop med nån nu

Comments are closed.