fint väder

men gud. tänkte bejaka livet i morse, tog därför mina böcker, min laptop och satte mig på delins eller vad nu fiket hette. lokalen såg ut som en matsal i ett stålverk. köpte en latte, öppnade lappy och började skriva. jag bara skrev, orden flödade, min bok är klar nu. nat. pluggade bara. folk bara skrek där inne, om mackor och skit. seriöst, hatar vissa fik. kriterier för jobbiga fik:

– när det står en iskall espressomaskin under gröna lysrör bakom en rad med torra pupp-mackor.

– när det är “funky” stämning. dvs när jazzanova, bozzanoya eller härlig lounge skrålar ur högtalarna. orkar inte höra, stäng av!!

– när fiket är för stort, vill inte sitta i en högstadiematsal och lura. känner mig som en kuf när jag sitter i stora lokaler.

– när fiket är för litet. en gång vände jag i dörren till ett “rum”, i vilket en gigantisk soffa tornade upp framför en minimal bardisk. golvyta: 20 kvadrat. kul att fika hemma hos någon. oj, här var visst en hylla med pärmar, nämen! det var visst ylva i skilda världars kontor!!! *går*

– när folk pratar. tänk kombinationen “tyst läsesal” och café *suger av konceptet*

gick hem efter 30 minuter, orkade inte.

2 Responses to “fint väder”

  1. 1 linn
    December 17th, 2009 at 13:14

    skulle också suga av det konceptet. om du dessutom slänger in en garanti garanti om att man INTE stöter på nån man känner på cafét i konceptet.ja, då är mitt liv gjort!

  2. 2 Anonymous
    December 17th, 2009 at 18:32

    skrattade högt i tysta läsesalen på bibblan precis. "ylva i skilda världars kontor". haha

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80