somnar nu

den här dagen… sämst.

vaknar, tittar ut: svart. tar på mig kalla kläder, går till bussen. alla jag möter har sprött hår och tunna trenchcoats. blir tvungen att stå upp och läsa. ett äckligt barn i förskolåldern pruttar på mig, blir rädd för sin egen väderspänning och tittar på mig – tänker inte hjälpa dig med din ångest just nu! är framme en halvtimme innan föreläsning, köper en ISKALL blt-macka på 711, en espresso och sitter där utanför under gröna lysrör huttrandes. vill ha en cigg, hetsröker en cigg. går in på toaletten och ler i spegeln. leendet lämnar ansiktet rött, torrt.

har insett att det enda jag är duktig på i skolan är att minnas saker! hatar att “förstå”. i gymnasiet skrev jag “den svenska modellen” i ett block, ritade cigg och drinkar bredvid.

tittar på millenniumfilmerna nu. lisbet salander verkar älska slussen, hon är ju där hela tiden verkar det som. några favoritfilmer i stockholmsmiljö:

– beckfilmen i tunelbanan (så hemskt med ligor i tunnelbanans gömmor)
– sprängaren (“det är en bomb på medborgarplatsen!”)

kd-staberna har haft afterwörk… skulle döda för att vara vipad på nästa. planerad outfit: morgonrock och silkestanga. tema för kvällen: l.a. fuckfest.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80