oh nej

jag har haft tenta. jag grinade nästan på tunnelbanan hem i och med att alla utom jag skrev värsta uppsatserna så pappren yrde, jag skrev en halv jävla sida och gjorde en parentes, typ ” och förresten, måste bara säga konglomeraten sysslar med vertikal och horisontell integrering i typ kommunikationskanalernas infrastruktur, vilket leder till ökad konvergens eh alltså, iom digitaliseringen, eller asså ” och bara tryckte in begrepp för att få med allt. suck. nu måste jag granska SVDs kulturdel. jag måste ha statistik i lass, i siffror men vet inte alls var jag ska leta. nordicom och google hjälper mig inte längre. ba “svd statistik kulturdel ekonomisk festa killar vaniljvodka club soda” must keep my mind of F-R-I-D-A-Y. jag har ambitioner. jag har ambitioner. jag är vacker. jag är vacker.

imorgon: handledning, tan on the autobahn.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80