mejk

tycker smink verkar så kul, tittar på asiater som sminkar sig till barbie på youtube.

jag drömde en sådan hemsk sak!!! så här: jag skriver tenty, vänder på uppgiftspappret i salen där bara jag och en skruttig, dammig gubbe sitter och möblerna är kantstötta. på pappret står: “ett flak med kött ned i gravjorden”. allt börjar snurra, en djävulsfuga spelas. vaknar kallsvettig och är verkligen UPPE I VARV, typ “hönig”. då tolkar jag min omvärld som full av potentiella hot, en tv i standby blir ett öga som ska in i mig. uuuusch. tände lampan. nu rör jag mig lite x-tra mycket i sängen för att väcka min pv, vill verkligen leka!!! buttas och sånt

gud, det är frost på taken i dag. tänk er mig i rollen som “vilda”. virar in mig i en stor filt, hoppar i tofflorna och tar en lång rök. skrattar åt en fågel i gryningen.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80