god morgon

det krälar i kroppen, tänker att det är maskar. vaknade för en timme sedan, efter att sovit två. var på någon slags norsk fest i går på o-baren, norska män har en enda look: såsiga, fotbollsfejor utan ögonlock. typ tomtar. nu när jag försöker googla efter representativa bilder på “unga tomtar” kommer bara bilder på barn som klätt ut sig upp!!!! *sur*

efter o-baren gick jag och pv till riche för en öl eftersom jag inte orkade plugga. där hittade vi samashrin. ba hej, så festade vi, pratade om sex och livet bland riche-klirr. carpe diadem!

har en stor, iskall cola nere vid golvet om jag sträcker mig efter den. i går var det en galen chaufför som skrek: “sammen zon” till varenda passagerare som klev på bussen. ville döda honom efter ca 2 hållplatser.

2 Responses to “god morgon”

  1. 1 Linn
    December 2nd, 2009 at 08:17

    ååh, gud vad du är bra på att karaktärisera människor, jag har alltid tänkt att norska män alltid ser så himla norska ut! liksom att man ser att de är norska män. och nu när du säger det – det är att de inte har några ögonlock!! plus att de ser lite slöa ut. helt korrekt.

  2. 2 Louise
    December 2nd, 2009 at 09:58

    inte för att texten har något att göra med norrmanutseendet, men ser han inte typiskt norsk ut? http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6214825.ab

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80