festa mysa maila

här kommer en dikt för att illustrera hur jag relaterar till killar

vissa festar man med
andra myser man med
och några mailar man med

och kan man göra allt med en kille
är det bra

men det bästa är ändå
när man bara knullar med killar

slut

nä men skämt åsido, eller det var kanske inte ens skämt? åååååh kan man inte ha typ 5 killar för olika ändamål? eller typ 10??? en själsfrände, en sexleksak, en vän, en med hjärna, en man visar upp och skämmer bort, en som luktar gott, en masochistiskt lagd som man kan vara elak mot, en sadist som är riktigt elak och håller en i form (banta eller dö ditt avskum), en revisor, en psykolog, en… skitsnygg tjej? ok spårar nu…  ok, det handlar kanske om att kraven på ens framtida partner ökat i takt med samhällsutvecklingen som medfört bättre materiella levnadsvillkor, vilket har gett oss fler valmöjligheter. jag tror alla är förvirrade eftersom traditioner måste ifrågasättas och identiteten är ett projekt. jag mår personligen sämre av valmöjligheter.. want what you can’t have? etc. sedan verkar människor söka emotionell trygghet utan emotionellt engagemang. en person inrymmer troligen alla egenskaper om man lär känna den, herre, kravlistan förlorar väl sitt syfte när man väl blivit kär. om ni undrar vad syftet är kommer det här: att va singel hela livet. fast å andra sidan är kärlek inte någonting som bara händer. det är ett heltidsarbete. attraktion eller förälskelse är någonting helt annat. guuuuuud jag är så förvirrad!!!! men ok, jag ser kärlek som att investera och avkastningen är empati (har ett kroniskt underskott av det). förälskelse är väl… ett incitament. which brings me to the next point: attraktion, som är jämförbart med checkbedrägeri. va i alla fall på ica i dag och såg en kille där som jag ville kn med direkt. såg bara fejan och direkt, DIREKT, på en sekund, JAG MÅSTE KNULLA DET DÄR. skulle dock aldrig kunna dejta en sån… “knullkille”. men vid närmare eftertanke… det kanske är rätt väg att gå under mer civiliserade former: knulla och sen dejta. för om jag dejtar först och sedan blir förälskad vill jag bara konservera illusionen om perfektion, en illusion sex alltid lyckas förstöra. lika bra att ba landa i dypölen på en gång och sedan kravla sig upp på gräsängen. jag är som sagt väldigt förvirrad och nu ska jag bildgoogla “snygga killar”

Comments are closed.