fredag

tankar:

* var det så att det alltid fanns någon KP-läsare som undrade vad det gula i trosan var, eller ställde redaktionen sig själva frågan en gång i månaden.

* när människor urskuldande kallar sig själva “sååå svenska”, med hänvisning till blyghet eller whatever. är inte självgodheten i konstaterandet jämförbar med: “jag är så himla vit. jag kan ju inte dansa!”

* vill leva det liv lady gaga sjunger om

4 Responses to “fredag”

 1. 1 Ida
  November 27th, 2009 at 18:28

  din blogg är den ENDA värd att läsa!!!

 2. 2 Anonymous
  November 27th, 2009 at 22:49

  Jag undrar fortfarande vad det gula i trosan är. Vad är det för något, var kommer det ifrån?

 3. 3 Anonymous
  November 27th, 2009 at 23:02

  åh vill också leva det liv som lady gaga sjunger om!!

 4. 4 Mitt briljanta jag
  November 30th, 2009 at 14:58

  haha om KP. jag tror de skrev frågerna själva alltså.Typ "Jag har blod i trosan är 11 år och jag vet inte va det är o vågar inte säga något till mamma"bara för att KP skulle kunna konstatera, för 105:e gången det året, att det var 1. mens 2. helt normalt

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80