hej

hello party people. måste börja träna snart. när jag kommer hem efter skolan och mina tankar är: “….” borde jag ba dra till gymmet, lyssna på da buzz och springa på nåt band. vill dock duscha hemma. hatar att svassa omkring som någon livsnjutare bland nakna människor. känner mig alltid som livsnjutare bland nakna människor, förstår inte.

en kompis gjorde en brasse ute i förorten. plötsligt började den här “det finns bara en av oss och det e jag” spelas på radion. då RUSADE betjänten ut för att höja volymen och lämnade dörren till vaxrummet öppen, medan min kompis ba låg där med puppen i vädret.

sedan hade tanten upprepade gånger sagt: “jag älskar den här låten, och DET FINNS EN ANLEDNING TILL DET”.

One Response to “hej”

  1. 1 Elly
    November 23rd, 2009 at 10:35

    hahaha!hilarious.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80