lilla jag

ligger under brevlådan och väntar på brevbäraren. vill ha resultatet från högskoleprovet I DAG. hör hissen och blir uppspelt, hör hissdörren öppnas på min våning och… 3847 festklädda ungar rusar förbi och viftar med vimplar.

kom att tänka på skolbespisningen 1995 då en anrättning gick under namnet “party-låda”. gud, vad var det, matbetjänternas ciggfimpar och gårdagens kompost i en salig blandning, eller vad. hade en partylåda hemma där jag förvarade sverigeflaggor, födelsedagsljus och snören. i dag 2009 förvarar jag mina sexleksaker i partylådan. eller inte.

citat qx: “nu är det tomt i “lekstugan!!!!”

jag orkar inte med kåta människor

3 Responses to “lilla jag”

 1. 1 M
  November 17th, 2009 at 08:55

  Seriöst snygg header, men snälla få den sluta blinka. Jag får ep-anfall. ;)

 2. 2 Felix Vincent
  November 17th, 2009 at 10:24

  Jag älskar den bittra men livsälskande auran som din blogg och dina texter har! XD Kul med taxi är skönast!

 3. 3 loathing
  November 17th, 2009 at 14:32

  okej lycka till då.jag är kåt.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80