karate – with age

jag sitter och äter digestivekex. idag på formuläret ba “längd: 183cm, vikt: 57kg”. hrmmm.

det har gått upp en sak för mig: jag ser inte längre ut som en kvinna! en kille i min klass ba “du ser ju ABSOLUUUUUUT INTE UT SOM EN TJEJ” när vi pratade om att bli misstagen för kvinna. vidare idag sa min kirurg “du ser ju absolut inte feminin ut, så där får du allt tänka om”. älskar när man inser saker om sig själv (eller om sitt duntäcke). som i går insåg jag att mitt duntäcke inte behövde kemtvätt utan fungerade lika bra i tvättmaskinen. vidare, idag, när jag skulle trä på det där tyget omkring duntäcket… örngott, lakan, bäddset? vad heter det!? fick jag göra den där grejen då man kryper in och det ungefär blir som en koja. så blev jag deppremerad och lade mig raklång där inne och skrek rätt ut!!! så befriande att skrika rätt ut.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80