tar en valium

film är typ sämst på bio, om man inte sitter ensam i en biosalong. alla idioter som TJAFSAR, som inte “fattar” och skrattar åt inkvoterade skämt. orkar ej. får kanske skylla mig själv som såg 2012 som f.ö mest bestod av minutkort etablering av tusen karaktärer som senare dör framför en stor våg/ramlar ned i hål. värst var i slutet då de ba “hittade afrika”.

och VILKA tycker indier har så fruktansvärt rolig brytning. alla som tycker det – brinn i helvetet.

2 Responses to “tar en valium”

  1. 1 Anonymous
    November 16th, 2009 at 14:18

    slutet var horribelt! orka inte med den lilla flickan som glatt proklamerar att hon inte behöver sina nattblöjor längre. hur fan kan det få vara sista repliken i filmen?? så vidrigt..och kul att afrika återigen blir koloniserat..haha humor.

  2. 2 loathing
    November 17th, 2009 at 14:33

    men var inte den bra på bio? vissa filmer är BARA bra på bio..som tex silent hill…apnajs..och sagan om ringen..

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80