god morgon!

jobbigt alldeles i början när man stoppar isglassen i munnen då den inte har något “glid”. brukar skölja den under kranen för att få igång den.

upptäckte att jag har ledigt i morgon!!!!! har bara en bok på 300 sid att läsa. det kommer ta 3 h. det värsta jag vet är måndagsföreläsningar. jag kan aldrig somna på söndagar, brukar istället vara vaken hela natta, sedan är hela veckan förstörd!! så skönt att vakna utan bakfylla en söndag. undra om min söndagsångest inte gör sig besväret ikväll. en söndag klämde jag fram finnar och gnuggade matolja och salt i ansiktet. en annan söndag rakade jag en kal fläck på huvudet.

i fredags däremot kollade jag en gubbe i ögonen samtidigt som han mimade till “ra ra oh lala”. blev skitsur. åååh, har en idé. tänk följande. en häxa går lealöst fram och tillbaka och mimar “ra ra”, sedan på “oh la la” lyfter häxan på kjolen och “visar” olika saker där under.

saker som kan vara där:

– en bisvärm
– en massa frukter
– en skrämmade mask!
– ytterligare en häxa

till slut står jättemånga häxor och lyfter på kjolarna på “oh la la”. fint va!

apropå musik, kate ryan är så jävla bra. minns en gång jag var solbränd, smal, fri från finnar, jättefull med vaselin över kindbenen. då börjar nåt pucko spela désenchantée. seriöst, hur min mun såg ut i det ögonblicket, alla som tittade. uuuuh.

One Response to “god morgon!”

  1. 1 M
    November 15th, 2009 at 21:02

    dra åt helvete god morgon. det är söndag..

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80