wanna smoke me

fick czybratronic eller motsvarande utskrivet av min läkare. hämtade ut paketet i dag på apoteket eftersom jag måste börja träna innan april=staty i juli.

tänker bara….. hur ska jag våga lämna ciggen bakom mig!!!!!! började röka samtidigt som jag blev tillsammans med min pv. den extrema ångest jag genomled under vecka 1, 2, 3 och 4 rättfärdigade ciggen. klarade inte av att ens vara hemma i min dåvarande lägenhet. försökte läsa böcker men magontet överskuggade allt. flyttade in efter vecka 4 och tog med mig mycket cigg. sedan gjorde jag om hela lägenheten och magontet försvann, eller mer ändrade form. nu skulle jag vilja kalla lägenheten “svala subbans lya”. kylskåpsdörren är ren, inte belamrad med t.ex. magneter. måste bara se till att inte börja röka vid tidpunkten för nästa livskris. läste i en psykbok att det man gör när ingen ser säger mest om vem man är som människa. just nu sitter jag i dörrspringan med cigg och skriver på datan samtidigt. usch!!!

har dock upptäckt en grej på SU: “tyst läsesal”. har aldrig riktigt uppskattat det förut. testade det i dag och det var ju hur kul som helst.

godnatt då

2 Responses to “wanna smoke me”

  1. 1 Anonymous
    February 23rd, 2010 at 18:41

    serri, det där med psykboken. usch. jag svinar rätt mycket, kliar mig i fitty osv. pratar högt och argt eller har "rollspel" då jag nästan alltid är en gammal filmstjärna på dekis. etc.

  2. 2 Röd
    February 23rd, 2010 at 22:50

    ibland när jag läser din blogg när jag är full tänker jag att du är mitt undermedvetna, eller att jag är schizofren och skriver den när jag inte vet om det. SU, reciprocitetstentor, cigg, psyket, tysta läsesalar… och massa mer. jag ba "mmm jag med".det här lät ju jävligt jävligt creepy. inte meningen. är full.gillar bloggen.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80