tar en sup

hej alla raffiga rosor!

spydde på odengatan i går, det bara rann gin och tonic ur mig. som om inte det var nog såg jag en äcklig grej på teven i morse. hade teven på mute, tittade upp av en slump från datan. det var filmat under vatten, kameran glider omkring längs havsbotten och tar riktning mot en grop. i gropen ligger ett pingvinskal. innandömet var utrafsat och näbben hängde kvar i slamsor av fnasig hud. det var som att min blick styrde upptäckten av kadavret, som att jag först tittade rakt fram, skymtade något i periferin för sedan att undersöka vad det var! är det någonting jag avskyr är det att undersöka saker nära. tänk att på sommaren åla sig längs marken och lyssna efter insekter. lyfta på stenar, gräva i jorden efter kryp, lyssna med örat mot gräset *går in i psykos* det vidriga med havet är att det är så stort och att rester ligger lite varstans och förmultnar. måste tänka på nåt annat!!!! typ sundae i top model. hatar henne, beter sig som en “festlig unge”. låter som en jävla ambulans när hon pratar

i går festade jag på kolingbouurg. this piece of ass wasn’t made for kolingsböörg. blir sur när människor går fram till transor och klämmer på deras tuttisar. ba “hej! får jag… *kläm kläm*” för att sedan springa därifrån och fnissa. brinn i helvetet.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80