kändisar

läser aftonbladet PULS!!

hur bra va inte den?? allt kul samlat på ett och samma ställe: kändisar, sex, intervjuer, stora bilder, recensioner, allt tryckt på sånt 0% miljövänligt, halt papper. det va inte 1000 artiklar om typ tråkiga barnkändisar från usa, och typ äängry böörds, brejking bääd och nån djupgående ekologisk intervju med nån halvdö kock som flutit i land från nån flotte – utan svenska artister, som folk tänkte på, va kära i och ville läsa intervjuer med?? va finns nu. typ nån steril alltomsthlm som grafiskt ser ut som nån “fin” erasmushistora och den ultra deppiga dinosauriesidan på aftonbladet som heter “wendela” och handlar om.. att lida?? lol, vågar inte ens läsa i den. om den ska va efterträdaren till aftonbladet kvinna DÖR JAG.

anyhow, svenska kändisar i dag är tyvärr “ödmjuka” blöjbarn som aldrig skulle dra sitt strå till stacken för att livnära en levande kändiskultur, dvs va arroganta, påtända och typ sprida skandaler som glitter över instagram och twitter. dom enda som festar är dom som egentligen borde skriva om kändisar som festar, dvs journalister och diverse. lär ju bero på att inga artister tjänar pengar och att dom därför måste ha en förstaredigering på varenda andetag dom tar för va hela fucking världen till lags (därför är old money en bra utgångspunkt för kändisskap??? kan ingen ba va rik och tacka nej till allsång på skansen/sluta tro det handlar om att “jobba”?). sedan har medier exploderat och antal kanaler ökat i och med internet. utbudet e så fragmentariserat?? det finns för många små scener och för få stora. samt att ingen puls existerar då alla klubbar e så inkluderande. det borde finnas separatistisk nattklubb bara för kända :) tycker synd om dom som vill träffa likasinnade men som konfronteras med random svennar som ber nån kompis ta gröna idolbilder med demonögon 4 ggr.. iofs kanske dom gillar det? visst att man kan tänka bloggare, paradise hotel-deltagare och sånt är dom nya uppbärarna av svensk kändiskultur, men.. nä??? dom räknas ej. tycker kändisar ska va ca 25-40 år, välklädda, vipade, syssla med musik och intervjuas på ztv. hahaha, nu ska jag visa bilder!! här kommer en äkta bra puff

haha tjejerna på bilden ba, med elak porrig röst: “men det blir väl fler fester?” och vet att dom INTE menar typ vackraste susannas barnkalas ute i enskede lr nån deppig butiksinvigning med 33 cl ljummen grolsch.

hahhaa så himla bra “jag är så rädd att dö – martin svensson älskar livet”, “mer än bara Dilbas kille”. inte typ “det var tungt på turnén och mamma hade nötallergi när jag växte upp och sen skilsmässan och sen barnen och sen att va förälder stånk o stön *bild på lessen “äkta” kändis*”

klubbtips från puls partaj, 17:e juni 1997

oerhört bra stilistik!!! inget “överraskningar utlovas”, hemlig gäst eller nyhetsbrevsnamn bjuder på tung *unik formulering för musikgenre som egentligen bara e nån royaltyfree trumma på repeat* att man sedan har möjligheten att konsultera ett TELEFONNUMMER för info?? haha jag dör

man kunde även söka “bland alla partaj och ställen”

intressant annons för netdoktor. “hur blir man gravid” *tänker så d knakar*.. ja du..

svettigt skarpa mingelbilder från spybars hemsida 1997!!!!!

dom hade även en halloweenfest samma år? känner typ inte igen nån på bilderna?? men det e väl vintagekändisar

så här såg deras logga ut

allt va väl lika tråkigt då i guess och att man gärna romantiserar nåt man själv aldrig varit en del av men ja, blabla. rest in peace

Comments are closed.