legal drama

alltid tråkiga advokatserier på teven. en mix av lite rättegång, lite action och korthåriga tjejer! minns en advokatserie med en högre andel långhåriga tjejer, den hette ally mcbeal.

jag har gjort två saker idag, åkt till skolan och åkt hem. någonting som inte är bra för ens självbild: att läsa kommentarer till artiklar på aftonbladet, alternativt läsa “tyck till” i city/metro. till slut är man övertygad om att samhället utgörs av intellektuellt underlägsna troll, älska insändaren “hur kan man förbjuda sd reklamplats i tv, det vore som att förbjuda homosexuella att uttrycka sina känslor“. HAHAHA!!

otäck tvserie: “alla älskar raymond!”. jag hatar raymond

nu tar jag på mig en ny, VIT string och lösnaglar. tänk om jag vore en hemmatransa!!! hihihi!!! här sitter jag i lite raffiga kläder *galen*

är så inte hemmatransa, not my thing.

gud, kom precis att tänka på en stackars tjej jag och johanna kallade för “dolken” under hela vår gymnasietid!!!!!!!!!!!! bara för att hon vid ETT tillfälle babblade om en dolk: “men du veeeet, hon som bara pratar om en massa dolkar hela tiden. dolken!”

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80