hej igen

asså. hatar att jag bara bloggar om skolan, men det här måste jag få ur mig: hade sex med en lärare i går.

eller inte. missade dock inlämningsdatumet för tenty, trots att den var färdig nere i aktivitetsfältet. skrev den på 1 dag, motiverad av ledighet. nu ba “oj, den skulle in i går”!!! kommer bli underkänd.

är så törstig. väntar på ny fanta!!! jag går omkring i lägenheten: “oh! nu kommer fanta”. tar ett högt glas och fyller det med is. öppnar fantan och låter drycken skölja över isbitarna. mmm, min framtid.

i dag var jag på hemtex. minns när en landstingsgul skolmatsal i en handvändning förvandlades till en festlokal för vilda högstadieelever. undra hur en liknande omvandling skulle te sig i hemtex lokaler. väck med butiksljuset som framhäver nasolabialvecken och ansiktets ytliga blodkärl, väck med alla kunder. lite loungemusik ur högtalarna, lite levande ljus vid kassan. sedan, en blågrå bål i mitten av lokalen och draperade tyger i entren.

fast, jag klarar mig utan loungemusiken. finns en fejkbrat-lounge vid biblioteket där människor sitter i puffar om somrarna. hatar den! kul att sitta i någonting som heter “puff”!!!

ok, det är killar som i skrivande stund “skäller” nere på gatan, som hundar. kul

3 Responses to “hej igen”

 1. 1 Anonymous
  October 29th, 2009 at 10:59

  en fråga: hur ofta går du till hemtex? asså menar det som en seriös fråga, inte som en taskig.en reflektion: jag vill sitta i saker som heter "puff"! jag är så himla töntig.

 2. 2 RRR
  October 29th, 2009 at 13:04

  jag går dit ca 4ggr i veckan, bara för att det ligger så nära mitt ica. skulle dock aldrig köpa någonting där, förutom basic täcken och lakan

 3. 3 loathing
  October 30th, 2009 at 15:59

  jag har haft sex med en läkare. han ville att jag skulle ta hand om honom.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80