freak

Jag skulle vilja ha ett hus på din blogg, sitta och dricka te, och hitta på bus. Varje morgon skulle jag gå upp och lämna små fotavtryck på hemliga platser för att sedan lämna en lite lapp där det står en ledtråd. När du sedan hittar fotspåret och klickar på det, flyger jag ut ur skärmen med en röd ballong. Vinkar på dig, sätter mig på skrivbordskanten och dinglar på benen. Och jag får prova alla dina skor och klänningar. Men jag är bara liten och allt är stort, så jag blir ledsen och gråter små pärlor. Pärlorna gör jag ett halsband av och ger till dig. Det halsbandet gör så att du kan höra vad jag tänker. Så varje gång du tar på det, hör du mig sitta i mitt lilla hus och nynnar och sörplar mitt varma te.

jag tycker detta verkar otäckt. vem har sagt att denna människa är välvilligt inställd! “hitta på bus” – lär ju betyda: hacka bloggen!! det obehagliga sedan i att en dvärg flyger rätt ut ur datan med en ballong!!! jesus, skulle skita i brallan för mindre. sedan börjar människan grina eftersom kläderna inte passar. synd att du insåg du var kortväxt EFTER du tagit på dig dem fucktard! snacka om kränkning av hemfriden

3 Responses to “freak”

 1. 1 masha
  October 24th, 2009 at 10:44

  spyr ut slemboll

 2. 2 Mattias
  October 24th, 2009 at 13:00

  "Sörplar mitt varma te" är i nivå med QX-favoriten "runkar lite lätt".

 3. 3 Anonymous
  October 24th, 2009 at 22:42

  Läskigt: "Pärlorna gör jag ett halsband av och ger till dig. Det halsbandet gör så att du kan höra vad jag tänker. Så varje gång du tar på det, hör du mig sitta i mitt lilla hus och nynnar och sörplar mitt varma te."DVÄRGEN LÄR JU TÄNKA ONDA TANKAR ELLER

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80