something about you felt like pain

hej sexy fuckers. helgen har varit… intressant. har kastats genom hela känsloregistret, slängts ut helt lobotomerad och landat på atarax. nu är jag precis där jag vill vara, mellan anhalt I feel nothing och hållplats love me forever på en bussresa kallad sommaren 2012 *vänder mig i slowmotion mot kameran med penetrerande blick* vad jag gör? det undrar jag med. jag kedjeröker när solen går upp, dricker kaffe, lyssnar på darkwave och ibland gråter jag av att ta ett ackord på pianot. i går hade jag en bulimidag utan att kräkas då jag sopade i mig 500 gram köttfärs, herregud, e det en hel kossa eller? gick upp 3 kg men har gått ned hälften i sömnen. poor fucking me om jag inte e skitsmal på fredag då tessos änglar debuterar på trädgården!!!!!!!!!!! vi bytte från vardagsrummet. nu behöver vi inte ens spela skivor utan bara festa och ha kläder typ. skönt med två sommarjobb!!!! så roligt att min kroniska arbetslöshet äntligen verkar ha gett vika. symptomen var trust fund och 0kr hyra, men nu när pengarna börjat sina och jag dessutom ska återbekanta mig med förorten är det så viktigt att jag  under hösten upprätthåller min geist, samt skär ned på onödiga utgifter *pullar på en bädd av taxikvitton* anyhow, i morgon tisdag spelar jag och danne på riche! kom förbi och skit i allt. puss /mvh so fucking it u can’t handle it

Sarina Paris – The Single Life

Comments are closed.