usch tänder

hahaha alltså, jag skrattar när jag tänker på mina skittänder. smeker jag lite lätt med tungan över tandytorna är det skrovligare än, jag vet inte, månen. jag öppnar alltid kapsyler med käften och borstar bara tänderna när någon ska lukta mig i munnen! nä, vänta, det där låter bara otäckt. jag borstar vanligen 2ggr/dag, men om jag bara e hemma räcker det med…. 1 gång, eller 0 ggr… hehehehe. orkar inte gå till tandläkaren eftersom de börjar skrika så fort jag “öppnar upp” och de fortsätter skrika när jag svarar på deras frågor. “hur ofta dricker du läsk?”, svaret på den frågan är ca 5 ggr/dagen :D, lightläsk förstås, men inte ens det får man dricka. rekommendationen är hålla sig till vatten eller en lätt kolsyrad lightvattendryck, med möjligen en droppe citron som kan avnjutas i plastmugg. helst bör tänderna borstas grundligt efteråt. gud, jag skulle inte ens dricka det om jag så fick betalt! jag vill inte leva mitt liv med en pinne i munnen.. förutom de pinnar som går att röka då, förstås *tänder en nu och gör lipande punk min*

minns en lätt utv-störd man som brukade vara hemma hos min farmor, han hade tänder gula som bananer. en gång tog jag bananer och lekte extra mkt med dem i närheten av honom så han skulle förstå att han hade gula tänder?? jag har alltid förhållit mig till människor med en fot i subtiliteternas land. det är skrämmande

Comments are closed.