hej

har köpt gourmetburgare. så stora, köttiga. steker på en jävel i skrivande stund. ska gå omkring med en “hammie” i lägenheten. har dessutom ett mackjärn jag kan grilla bröna i. alltid när min pv ba “vad ska vi äta i dag” svarar jag bara “kött, en massa kött. ingen kaninmat”. värst var en gång jag läste ett recpept på “nyttiga” burgare som inleddes med “köp surdegsbröd”. man ba what… you lost me at sur.

*går och äter nu*

2 Responses to “hej”

  1. 1 RRR
    October 14th, 2009 at 18:30

    pussiz mammie!

  2. 2 Flisa
    October 16th, 2009 at 21:14

    vill också ha en hammie och framförallt äta den medan jag går runt i läggan.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80