hej

välkommen till min blogg!

det är inte längre fmm som har den här adressen utan jag köpte domänen, jag heter mamma TESSO! och har tidigare bloggat på devote.

haha nä… tänk om det psykfallet fick börja blogga här! kommer inte på fråga. den viskade sitt namn i drömmen och jag antar det även är tesso som hälsar på i lägenheten. en objuden gäst kan man be att packa och gå, men det är lite svårt i just det här fallet – tesso lever nämligen inte längre… *intromusiken till det okända kommer här*

en sak som är sjuk är att mars kom! 1 mån kvar, sen kommer bilarna som sopar upp vinterns stjärtgrus från gatorna. hela april kommer vara en orgie i solsken och damm :D

så går man där med en latte och kassar i city, har vin hemma och kvällen är en buffé av olika fester

nu ska jag göra en dans åt det

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80