love love love

passerade en gränd på väg till seven eleven. det är gränden där sarah michelle mördades!!! eller i alla fall väldigt lik. tänker förstås på filmen I know what you did last summer. såg den många gånger under min uppväxt, kostade fyrtio att hyra.

här kommer en bild

så genretypiskt att knastjejen med hängselbyxor fick överleva!

åååååååååååååååh

hollywoodfruar är fucking fab! maria montazamis uppenbarelse sammanfattar min humor. random skribent på aftonbladet försöker kanalisera någon slags bloggvärldsrådande hållning till programmet: “en vidrig hemsk, kall värld”. man ba jaaaaaaaa. znark. är vi inte liksom bortom det nu. jag har samma förhållningssätt till det här programmet som till färjan. vem tittar på färjan och ba “faan vilka sköna grabbar o party-sessor dom vill ja festa med hehe”, eller tittar på färjan och intresserar sig för personalens liv och leverne (säkert jättemånga iofs). orka se töntar som skojar med varandra på en båt. jag vill bara ha göttat – trashy people som festar! det handlar väl om förakt, rotat i projektion eller what the fucking ever.

håller med anka om det här med unga killar (i mitt fall: killar under 35). har testat det när jag var yngre. fattiga med “visioner”.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80