så arg på tv

gick ut för gott mys med ciggen och möttes av iskallt piss rätt i ansiktet!! verkligen “uuuuh” dra ned rullgardinen och vrida upp elementet på max style… jag önskar att man kunde prenumerera på cigg. i stället för t.ex. morgontidning kunde man få ett paket till “frukosten”, kan nån entreprenörjävel gå och uppfinna.. jag har börjat med the secret nu. om man t.ex. vill ha pengar ska man bete sig som man är rik, dvs shoppa utan att bry sig om priset för att lura universum som då skickar tillbaka pengar?? jag ger det en månad. vill ha ny teve men orkar INTE sätta mig in i utbudet.. fucking dö jävla smart tv skit, vill inte ha en massa spam i teve. typiskt svennar att ba jaaaa dem nettflix och roliga app spel i unikt trög teve funktion, måste köpa!! i stället för att bara ha en gigantisk dataskärm som teve. åååh hatar nog tv nu. kan inte staten bestämma 1 teve alla måste ha guuud va skönt haha

Comments are closed.