stör mig på “nu är det kallt så håll porten upplåst för hemlösa”, haha inte som dom har en app och ba här verkar det finnas en öppen port <3 medmänsklighet <3. sen alla såna “Mitt klimatavtryck”, mmm visst miljön e viktig men det är en mallig grej att ba”Mitt klimat avtryck”. det räknas mer än vårt sammanlagda eller. låter iaf som det baserat på alla  medianoveller om klimatångest och att typ ta tåget till kina istället för att flyga. ångesten lättar troligen men klimatet är nog i stort sett likgiltigt. men som vanligt e det viktigt att slå armarna runt bronsstatyer.. intressant om ngn avstod från ngt, gjorde en uppoffring utan att skrika sig hes om det. positiva torsdagskramar. laddat hem en video där den äldre är 24 och den yngre ba “daddy fuck my hole” :( så deppigt

Comments are closed.